ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜΕ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η ΑΕΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Γράφει ο Μίγας Χρήστος
Η ΑΕΚ σήμερα υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στις 20:00, για την ολοκλήρωση των Play Off της Super League.

Ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, καθώς ο,τι είχε να κριθεί κρίθηκε εδώ και αρκετούς μήνες πρίν. Είναι υποχρέωση της ομάδας όμως, να κατέβει και αν μπορεί να κερδίσει. Περισσότερο όμως, να πάρει τη νίκη, για λόγους ψυχολογίας. Τουλάχιστον να..."σπάσει" το αήττητο σερί των 14 επίσημων αγώνων που "τρέχει" ο Ολυμπιακός, απέναντι στην ΑΕΚ. Αήττητο που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία των "Ερυθρόλευκων" απέναντι στην "Ένωση".

Το κλίμα σε οπαδούς, διοίκηση και ομάδα μετά τον ευρωπαϊκό "αποκλεισμό", δεν είναι καθόλου καλό. Υπάρχει πολύ γκρίνια και δικαιολογημένα. Αναμένεται λίγος κόσμος απόψε στο ΟΑΚΑ κι αυτοί που θα παρευρίσκονται εκεί, σίγουρα δε θα είναι για να "απολαύσουν" ακόμη ένα ντέρμπυ, αλλά για να "ξεσπάσουν" σε όσους παίκτες βρίσκονται παρών και ευθύνονται για την φετινή άσχημη εικόνα της ομάδας. Βέβαια, κάποιοι άλλοι... φοβήθηκαν να μπούνε στην αποστολή, αρνούνται να δεχθούν τις ευθύνες που τους αναλογούν και να αντικρίσουν τον ελάχιστο κόσμο του σημερινού παιχνιδιού.

Οι απουσίες της ΑΕΚ
Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό αποδυναμωμένη, καθώς απουσιάζουν 8 παίκτες. Εκτός αποστολής θα βρίσκονται οι Βράνιες, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γιέβτιτς, Σιμόες, Αμραμπατ και Αραούχο.

Η αποστολή της ΑΕΚ
Έκπληξη αποτελεί η παρουσία του Κώστα Γαλανόπουλου στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, μετά από αρκετούς μήνες. Δύσκολο όμως να αγωνιστεί! Οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Μιτάι, Κορνέζος, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γερολέμου, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, αποτελούν τους 22 που επέλεξε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος για το σημερινό παιχνίδι. 

Ο διαιτητής του παιχνιδιού
Η ΚΕΔ όρισε τον κορυφαίο Ολλανδό Ντάνι Μακέλι να διευθύνει το σημερινό και τελευταίο φετινό παιχνίδι των Play Off, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. 



Το κανάλι του αγώνα 
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά στις 20:00, από το Cosmote Sport 1HD.

Από την ΑΕΚ β' στην πρώτη ομάδα
Δεν είναι λίγες οι φορές που παίκτες της Β ομάδας, καλούνται στην πρώτη και παίρνουν λεπτά συμμετοχής. Θα αναρωτιέται κανείς αν συμβαίνει τυχαία ή από ανάγκη. Τίποτα από τα δύο! Μιτάι, Κορνέζος, Μουστακόπουλος, Γιούσης, Κοσίδης και Γερολέμου, διαπρέπουν στην Β ομάδα και βρίσκονται δικαίως συχνά στην αποστολή της πρώτης ομάδας. Εξαίρεση αποτελεί ο Κορνέζος και ο Γερολέμου, που δεν έχουν αγωνιστεί κανένα λεπτό με την φανέλα της πρώτης ομάδας. Σήμερα είναι ευκαιρία τους!

Πιθανή 11αδα 
Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Κορνέζος, Χατζισαφί, Μουστακόπουλος, Κριχόβιακ, Τσούμπερ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ ή Κοσίδης. 



Αν είσαι λάτρης της ελληνικής μουσικής, συντονίσου στο Master Music Radio και άκου μόνο επιτυχίες! https://mastermusicradio.radio12345.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο