ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥ "18"


ΝΙΚΗΣΕ 3-0 ΤΟΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ Η "ΕΝΩΣΗ" - Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ "ΤΕΛΙΚΟΣ" ΣΤΟ "ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ".

Γράφει ο Μίγας Χρήστος,
Τέλος στην "κατάρα" του ΟΑΚΑ και στο σερί των εντός έδρας αρνητικών αποτελεσμάτων έβαλε εχθές η "Ένωση", επικρατώντας 3-0 του ΠΑΣ Γιάννενα, υπό το βλέμμα του νέου της προπονητή, Αλμέιδα.

Παρά το άγχος που επικρατούσε στο κλάμπ και στους οπαδούς της ομάδας για το χθεσινό κρίσιμο παιχνίδι, το οποίο χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως "τελικός", η ΑΕΚ δεν "μάσησε" και κατάφερε να φέρει είς πέρας αυτή την δύσκολη αποστολή. Κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της, για την ευρωπαϊκή έξοδο και την συμμετοχή της στο επόμενο Uefa Europa Conference League.

1ο ημίχρονο
Η "Ένωση" μπήκε ψυχρά και φοβισμένα στο παιχνίδι, καθώς την "κυβερνούσε" το άγχος για τους τρείς βαθμούς και τα αποτελέσματα όπου θα έφερναν οι δύο αντίπαλοι της, με τους οποίους διεκδικούν την ευρωπαϊκή έξοδο. 

Μέχρι το 15 λεπτό, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να σταθεί σωστά, δίνοντας χώρο στον ΠΑΣ, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ευκαιρίες. Μετά το 20 λεπτό επέβαλε τον δικό της ρυθμό, πιέζοντας ασφυκτικά την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά. 

Ωστόσο το γκολ δεν άργησε να έρθει. Ο Κριχόβιακ, έπειτα από μακρινή ψηλή διαγώνια μπαλιά, βρήκε τον προωθημένο Χατζισαφί εντός περιοχής και με εξαιρετικό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν, κάνοντας το 1-0. 

Μετά από λίγα λεπτά, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Άμραμπατ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα "γράφοντας" το 2-0. 


2ο ημίχρονο
Οι "κιτρινόμαυροι" μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, κλείνοντας στα καρέ τον αντίπαλο. Στο 59 λεπτό, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Στίβεν Τσούμπερ, ο Πέτρος Μάνταλος αφήνει την μπάλα να περάσει στα πόδια του ερχόμενου Κριχόβιακ, ο οποίος πλάσαρε τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. 



Η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες μέχρι το τέλος του παιχνιδιού χωρίς να καταφέρει να βρεί για τέταρτη φορά δίχτυα.

Ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι για την ΑΕΚ, αυτή τη φορά στην Θεσσαλονίκη, απέναντι στον ισόβαθμο Άρη. Ο νικητής του "τελικού" θα διεκδικήσει μαθηματικά την ευρωπαϊκή έξοδο.




Αν είσαι λάτρης της ελληνικής μουσικής, συντονίσου στο Master Music Radio και άκου μόνο επιτυχίες! https://mastermusicradio.radio12345.com/




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο