ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΓΑ ΧΡΗΣΤΟ (17/07/2022)

ΜΙΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: <<ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΠΟΓΚΝΤΑΝ ΠΛΑΝΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ>>



Γράφει ο Μίγας Χρήστος,
Η ΑΕΚ εδώ και δύο χρόνια, έχει στην μεταγραφική της λίστα το όνομα του Σέρβου κεντρικού αμυντικού, Μπόγκνταν Πλάνιτς, χωρίς ωστόσο να υπήρχαν ποτέ προχωρημένες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τις τελευταίες ημέρες όμως, η "Ένωση" βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του. Πολλά εγχώρια, σερβικά, αλλά και ισραηλινά ρεπορτάζ, αναφέρουν ότι ο κεντρικός αμυντικός της Μακάμπι Χάιφα, θα "κλείσει" άμεσα στην ΑΕΚ.

Η Μακάμπι όπως φαίνεται, δεν θέλει να παραχωρήσει τον παίκτη, προσφέροντας του αύξηση συμβολαίου 15%. Μια ομάδα που αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, Uefa Champions League, "μάχεται" με την 5η και εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων ΑΕΚ, για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, Μπόγκνταν Πλάνιτς.

«Η Μακάμπι Χάιφα αρχίζει να συμβιβάζεται με το γεγονός ότι θα δυσκολευτεί πολύ να κρατήσει τον αμυντικό-ηγέτη της και έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της, τον Μπόγκνταν Πλάνιτς. Ο Σέρβος έλαβε μια πολύ ελκυστική πρόταση από την ΑΕΚ και υπολογίζεται ότι πρόκειται για μία προσφορά που είναι τουλάχιστον 50% μεγαλύτερη από τον σημερινό του μισθό στη Μακάμπι» αναφέρει το ρεπορτάζ από το Ισραήλ

Οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς, αναφέρουν πως η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στην Ισραηλινή ομάδα, ύψους 1.3 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του παίκτη. Μια πρόταση που απορρίφθηκε από την Μακάμπι Χάιφα, καθώς η ομάδα ζητά να πληρωθεί η ρήτρα που αγγίζει τα 1.8 εκατομμύρια ευρώ. Η ΑΕΚ είναι σε θέση να καταθέσει αυτό το ποσό και να κάνει δικό της τον παίκτη, με τον ίδιο να θεωρεί πολύ καλή περίπτωση την μετακίνηση του στην Ελλάδα.

Η Μακάμπι γνωρίζει πως η "Ένωση" έχει το "πάνω χέρι" στην περίπτωση του Σέρβου κεντρικού αμυντικού και για αυτό τον λόγο του πρόσφερε αύξηση συμβολαίου 15%. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Χάιφα αλλά και της ΑΕΚ, οι "κιτρινόμαυροι" προσφέρουν σχεδόν το διπλάσιο συμβόλαιο στον Μπόγκνταν Πλάνιτς, από αυτό που παίρνει στο Ισραήλ. Ένα συμβόλαιο που θα αγγίζει τις 800 χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ο Σέρβος είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί με την ομάδα του στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού γύρου στο champions League κόντρα στον Ολυμπιακό (20/07/2022) και έπειτα να μετακινηθεί στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. 

Η "Ένωση", παράλληλα με την περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς, βρίσκεται σε επαφές με τον παρτενέρ του Σέρβου κεντρικού αμυντικού, οι οποίοι θα αποτελούν τα δύο βασικά στόπερ της φετινής ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται βέβαια, να υπάρξει θέμα και τρίτου κεντρικού αμυντικού, καθώς η ομάδα υστερεί στα μετόπισθεν.

Είναι θέμα ωρών να τελειώσει η μεταγραφή του Μπόγκνταν Πλάνιτς στην ΑΕΚ, ακόμη και αν δεν πληρωθεί η ρήτρα των 1.8 εκατομμυρίων ευρώ που ζητά η Μακάμπι Χάιφα. Αρκεί βέβαια, το ποσό που θα καταθέσει η ΑΕΚ, να κυμαίνεται κοντά στα χρήματα που ζητούν οι Ισραηλινοί, ώστε να παραχωρήσουν τον παίκτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο