ΑΕΚ: ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΛΜΕΪΔΑ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ


Γράφει η Τατιάνα Χατζημανώλη,
Την ΑΕΚ φέρεται να ενδιαφέρει ο Όσκαρ Μινγκέθα της Μπαρτσελόνα! Ο 23χρονος διεθνής Ισπανός είναι στο στόχαστρο της "Ένωσης", αφού βρίσκεται στην λίστα με τους "κομμένους" παίκτες των Ισπανών. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στους υπό παραχώρηση παίκτες της Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός φέρει πολύ καλά χαρακτηριστικά και θα μπορούσε να καλύψει το κενό στην άμυνα των "κιτρινόμαυρων". 

Δυστυχώς όμως, η ΑΕΚ δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον παίκτη, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο των Θέλτα, Τζένοα και Χόφενχαϊμ, ενώ οι "καταλωνοί" ζητάνε τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ευρώ για να παραδώσουν τον παίκτη. Ο Ισπανός διεθνής, εξάλλου, έχει δηλώσει ότι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στο ισπανικό πρωτάθλημα, γεγονός που δεν ευνοεί την ελληνική ομάδα. 

Έχει αγωνιστεί 66 φορές με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα και έχει πετύχει 2 γκολ. Η περίπτωση του Ισπανού διεθνή, ενδέχεται να είναι η μεταγραφή-βόμβα που ακουγόταν εδώ και μερικές βδομάδες για την ΑΕΚ. Αναμένουμε εξελίξεις για την περίπτωσή του!

(2 λινκ με τα highlights του παικτη: https://www.youtube.com/watch?v=9PKQRU8aLh4

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο