ΓΚΕΝΚ - ΑΕΚ ΦΙΛΙΚΟ


ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΕΝΚ - ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

Η "Ένωση" βρίσκεται εδώ και 4 ημέρες στην Ολλανδία, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η ομάδα προπονείται σε υψηλούς ρυθμούς και τα σημάδια κόπωσης έχουν γίνει εμφανή. Μέχρι στιγμής η ΑΕΚ δεν έχει δώσει κάποιο φιλικό αγώνα, εξαιτίας των μη ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Το πρώτο φιλικό
Οι "κιτρινόμαυροι" αφού ακολούθησαν και σήμερα Παρασκευή το σκληρό προγράμμά τους, θα ταξιδέψουν οδικώς στο Βέλγιο, όπου θα μείνουν μέχρι τον αυριανό φιλικό αγώνα, κόντρα στην Γκένκ. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από τα κανάλια της Cosmote Sport HD, όπως και τα υπόλοιπα 4 φιλικά που θα δώσει, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Η έναρξη του αγώνα θα γίνει 17:00 μμ ώρα Ελλάδος. 

Οι απουσίες της ΑΕΚ
Η ΑΕΚ μετέβη στην Ολλανδία προ λίγων ημερών, χωρίς να έχει καλύψει τις βασικές ανάγκες του ρόστερ της. Μέχρι στιγμής, έχουν ολοκληρωθεί τρείς μεταγραφές, αυτές των Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον και Πινέδα. Άμεση ανάγκη για μεταγραφές υπάρχει στα μετόπισθεν, κάτι που η ΑΕΚ δεν έχει μπει στη διαδικασία να κάνει. Από το αυριανό παιχνίδι, θα απουσιάζει ο Δανός Γενς Γιόνσον, καθώς αντιμετωπίζει ένα τραυματισμό στον αυχένα του, αλλά και ο Έχσαν Χατζισαφί, ο οποίος κι αυτός είναι τραυματίας. Ο Ορμπελίν Πινέδα επίσης είναι αδύνατον να αγωνιστεί, γιατί μόλις εχθές ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και δεν μετρά καμία προπόνηση. Όπως καταλαβαίνουμε, η απουσία δύο βασικών ποδοσφαιριστών από το κέντρο,  είναι μεγάλο πλήγμα για τον Ματίας Αλμέιδα.

Οι επιστροφές
Ο Σέρχιο Αραούχο και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς, μετά από το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθούσαν. Είναι πιθανό να πάρουν λεπτά συμμετοχής κόντρα στους Βέλγους. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο