ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΙΤΣ ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΜΑΚΑΜΠΙ


Γράφει ο Μίγας Χρήστος,
Η ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό, βρίσκεται σε συζητήσεις και προχωρημένες επαφές, με τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό, Μπόγκνταν Πλάνιτς, της Μακάμπι Χάιφα. Πολλά δημοσιεύματα απο την πατρίδα του, θεωρούν κλεισμένη την μεταγραφή του στην Ένωση. Όπως φαίνεται, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της Μακάμπι Χάιφα, είναι πολύ δύσκολο η ομάδα του Ισραήλ να ανταγωνιστεί την πρόταση της ΑΕΚ για τον παίκτη, θεωρώντας πιθανό σενάριο, να αποχωρήσει ο Σέρβος. 

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς, αγωνίστηκε στο σημερινό παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο, με σκόρ 1-1. Ο Σέρβος, πέτυχε γκόλ, αλλά ακυρώθηκε, καθώς ήταν σε θέση οφ-σάιντ. Όπως λέγεται, ο παίκτης θα ερχόταν στην Ένωση, μετά τα δύο παιχνίδια της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει, οτι η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να εξετάσει πολύ προσεκτικά την περίπτωσή του και αυτό έγινε! 

'Ισως, η Ένωση περιμένει, εφόσον έχει την ευκαιρία, να δεί προσεκτικά τον Πλάνιτς και έπειτα να καταθέσει το ποσό που ζητά η Μακάμπι Χάιφα για να παραχωρήσει τον Σέρβο. Οι ισραηλινοί, τα χρήματα που ζητούν για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, είναι πάρα πολλά, Για αυτο τον λόγο, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει ακόμη μία βιαστική κίνηση. Η Μακάμπι, θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και σε αυτό θα παίξει ξανά ο Πλάνιτς. 

Το ποσό που ζητά η Μακάμπι ώστε να παραχωρήσει τον παίκτη, μπορεί να αγγίξει τα 1.8 εκατ. ευρώ. Σίγουρα η Ένωση δύσκολα θα δώσει αυτό το ποσό, πόσο μάλλον, εάν η ομάδα του Ισραήλ δεν προκριθεί στην επόμενη φάση. Εν αντιθέσει, αν ο Σέρβος κάνει καλό παιχνίδι και ο Ματίας Αλμέιδα δώσει το πράσινο φώς για να αποκτηθεί, τότε η ΑΕΚ του προσφέρει τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τις 700.000 ευρώ.

Παράλληλα με την περίπτωση του Σέρβου, η ΑΕΚ δουλεύει και ακόμη δύο περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών. Αυτό ίσως συμβαίνει, σε περίπτωση που ο Πλάνιτς ''κοπεί'' απο τον Αλμέιδα, να υπάρχει λύση στο θέμα των στόπερ, ώστε να μην καθυστερήσει περισσότερο η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Η Ενωση βρίσκεται σε συμφωνία με τον παίκτη, αλλά εφόσον δεν έχει υπογραφεί κάτι, ανα πάσα ώρα και στιγμή, μπορεί να μήν προχωρήσει την μεταγραφή. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο