ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ - ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΜΑΤΙΑΣ ΑΛΜΕΙΔΑ




Γράφει η Τατιάνα Χατζημανώλη,

Έντονο ενδιαφέρον για νεαρό παίκτη της ΑΕΚ, αυτή τη φορά για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό, Γιώργο Κορνέζο, φαίνεται ότι δείχνει η Λαμία. Ο Έλληνας στοπερ, ο οποίος βρίσκεται στην προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία, με αρκετά καλές εμφανίσεις με την ΑΕΚ Β στην Super League 2, βρίσκεται στο στόχαστρο των υπεύθυνων της ομάδας της Λαμίας, οι οποίοι περιμένουν την απόφαση του Ματίας Αλμέιδα, για το αν επιθυμεί να κρατήσει τον νεαρό στο ροστερ της ΑΕΚ, για να μπορέσει να προχωρήσει η μεταγραφή. 

Ο Αργεντίνος τεχνικός της ΑΕΚ, ωστόσο, προτιμά να δώσει ευκαιρίες στον νεαρό, προτού ληφθεί η απόφαση της αποχώρησής του, ενώ παράλληλα ψάχνει και για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών για την βασική ενδεκάδα του.

Να υπενθυμίσουμε, πως η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη της ΑΕΚ Β, τον Πάρη Μπάμπη. Ο νεαρός άσος της Ένωσης, μετά από 9 ολόκληρα χρόνια παραμονής στην ομάδα, είπε το δικό του ¨αντίο¨ μέσω social media και ύστερα οι άνθρωποι της Λαμίας τον υποδέχτηκαν στην νέα του ομάδα.

Οι δύο ομάδες περιμένουν την απόφαση του Ματίας Αλμέιδα για το μέλλον του Κορνέζου, ο οποίος ενδέχεται να ¨μετακομίσει¨ από την Ολλανδία στο Καρπενήσι, εκεί όπου βρίσκεται η ομάδα της Λαμίας, για να ολοκληρωσει την βασική πρετοιμασία της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο