ΑΕΚ: ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (18/07/2022)

ΤΑ..."ΕΠΑΙΞΑΝ" ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ - ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ ΑΜΡΑΜΠΑΤ ΚΑΙ ΦΡΑΝΣΟΝ (δείτε φώτο)


Γράφει ο Μίγας Χρήστος,
Η ΠΑΕ φρόντισε και σήμερα να δημοσιεύσει υλικό από την προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία. Οι παίκτες επέστρεψαν από το ρεπό της Κυριακής που τους είχε δώσει ο Ματίας Αλμέιδα, μετά την φιλική νίκη του Σαββάτου, κόντρα στην βελγική Γκένκ. Κάποιοι φαίνεται πως τα..."έπαιξαν" κανονικά στην σημερινή πρωινή προπόνηση.



Ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις Αμραμπάτ και Φράνσον

Έκπληξη αποτελεί από εχθές η επιστροφή του Νόρντιν Αμραμπάτ, στο ξενοδοχείο που φιλοξενείται η ομάδα, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο ίδιος μετέβη με το αυτοκίνητο του στο ξενοδοχείο της ομάδας, αφότου έλυσε το πρόβλημα το οποίο κάλιστα θα μπορούσε να τον απομακρύνει οριστικά από την "Ένωση". Ο Ματίας Αλμέιδα ήθελε πολύ τον Μαροκινό στην ομάδα, αλλά υπό την προϋπόθεση να είναι αφοσιωμένος σε αυτήν, χωρίς να έχει το μυαλό του σε δευτερεύοντα πράγματα. Το ίδιο ισχύει για κάθε παίκτη. 

Ο Νόρντιν Αμραμπάτ συμμετείχε κανονικά στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ, σήμερα Δευτέρα 18/07, όπως και ο Αλεξάντερ Φράνσον, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στην Αθήνα λόγω προβλήματος υγείας. Η επόμενη προπόνηση της ομάδα μας θα γίνει σήμερα το απόγευμα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο