ΠΡΟΣ ''ΝΑΥΑΓΙΟ'' ΤΟΥ ΠΛΑΝΙΤΣ - ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ


Γράφει ο Μίγας Χρήστος,
Προς ''ναυάγιο'' οδεύει η μεταγραφή του Πλάνιτς στην ΑΕΚ. Νεα δημοσιεύματα απο το Ισραήλ, αναφέρουν οτι η Μακάμπι Χάιφα θα παραχωρήσει τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό, μόνο αν η Ένωση καταθέσει την ρήτρα των 1.8 εκατομμυρίων ευρώ. Τα χρήματα που ζητούν για τον συγκεκριμένο παίκτη ειναι αρκετά και η ΑΕΚ δύσκολα θα καταβάλει αυτό το ποσό. Κατά πάσα πιθανότητα, θα κάνει πρόταση στην Μακάμπι, αλλά προσφέροντας πολύ λιγότερα χρήματα απο την ρήτρα που ζητούν οι Ισραηλινοί.

Ο πρόεδρος της Μακάμπι Χάιφα, είχε δηλώσει πως δεν μπορούν να ανταγωνιστούν το συμβόλαιο που προσφέρει η Ένωση στον Μπόγκνταν Πλάνιτς και για αυτό τον λόγο, κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να παραμείνει στην ομάδα τους ο Σέρβος. Καταλαβαίνετε, οτι για αυτούς θα είναι μεγάλη απώλεια η φυγή του Πλάνιτς. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να παραμείνει στο Ισραήλ, αλλά λόγω της πρότασης που είχε απο την ΑΕΚ, θα αποχωρούσε καθαρά για οικονομικούς λόγους. Εκτός αυτού, η Ένωση έχει καθυστερήσει πάρα πολύ να καλύψει τα κενά της άμυνας. 

Απο την μία, σε περίπτωση που η Μακάμπι Χάιφα αποκλειστεί απο τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης, η ομάδα του Ισραήλ, μπορεί να δεχθεί να παραχωρήσει τον παίκτη με το ποσό που δίνει η Ένωση, δηλαδή 1.3 εκατομμύρια ευρώ. Μία πρόταση, που απορρίφθηκε απο τους Ισραηλινούς σύμφωνα με τα εγχώρια δημοσιεύματά τους. Απο την άλλη, η Μακάμπι αν προκριθεί, είναι πολύ πιθανό, όχι μονο να μην πέσουν χαμηλότερα απο την ρήτρα που ζητούν, αλλα ακόμη και να ζητήσουν περισσότερα χρήματα απο την ΑΕΚ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Κουχάρσκι, εχει φύγει απο το κέντρο που προπονείτε η ομάδα, ώστε να τρέξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ίσως έχουν καταλάβει οτι η περίπτωση του Σέρβου δεν θα έχει αίσιο τέλος κι έτσι ψάχνουν τον επόμενο παίκτη που θα αποτελεί ένα εκ των βασικών στόπερ της ομάδας. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο