Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τον Μίγα Χρήστο (17/07/2022)

ΜΙΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: <<ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΟΥΤΣΑΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥ ΑΜΡΑΜΠΑΤ>>




Γράφει ο Μίγας Χρήστος,
Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του 23χρονου Ρουμάνου, Ολιμπιου Μορουτσάν. Συγκεκριμένα, κάνουν λόγο για πρόταση δανεισμού της "Ένωσης" στην Γαλατάσαράϊ, η οποία περιλαμβάνει το ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ για ενοίκιο και οψιόν αγοράς, στα 4.000.000 ευρώ.

Η ΑΕΚ προφανώς και εξετάζει την περίπτωση του, αλλά δεν υπάρχουν περαιτέρω εξελίξεις από εχθές. Πολύ πιθανόν να μην τεθεί θέμα δεξιού εξτρέμ αν παραμείνει στην ομάδα ο Νόρντιν Αμραμπάτ. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν ακόμη απάντηση από τον Μαροκινό για το αν τελικά παραμείνει, αλλά δεν έχει δώσει ακόμη σημάδια ζωής. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει στην ομάδα τον έμπειρο μαροκινό αν καταφέρει να βρει λύση στο πρόβλημα του.

Η "Ένωση" του έδωσε αρκετό καιρό περιθώριο, ώστε να μπορέσει να ξεκαθαρίσει το πρόβλημα του. Βρίσκεται πολύ καιρό στην Ολλανδία και συζητά με την σύντροφό του. Η διοίκηση προσπάθησε να τον διευκολύνει κι άλλο, προτείνοντας του να μετακινηθεί με την γυναίκα του στην Ελλάδα και να του προσφέρει ακόμη 1 χρόνο συμβόλαιο. Αν τελικά δε μπορέσει να βρεί λύση, τότε η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός δεξιού εξτρέμ, ίσως και του Ολιμπιου Μορουτσάν.

Η ΑΕΚ εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, για τυχόν φυγή του Νόρντιν Αμραμπάτ, ώστε να μην μείνει "ξεκρέμαστη" σε αυτή την θέση. Από πλευράς των "κιτρινόμαυρων" μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Μορουτσάν. Είναι νωρίς ακόμη να κάνουμε λόγο για άμεση ανάγκη απόκτησης εξτρέμ, εφόσον υπάρχει προτεραιότητα απόκτησης δύο στόπερ.

Σίγουρα είναι μια πολύ καλή περίπτωση, αν ισχύουν τα τουρκικά δημοσιεύματα, εφόσον όμως ξεκαθαρίσει του Αμραμπάτ. Πέρυσι με την φανέλα της Γαλατασαράϊ μέτρησε 3 γκολ και 3 ασίστ σε 26 εμφανίσεις. Μέχρι τότε όμως η ομάδα θα κινηθεί για πολλές ακόμη περιπτώσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο