ΑΕΚ: ΣΕΝΑΡΙΑ "ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ"


ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ; - Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΡΟΚΡΙΣΗ".

Γράφει ο Μίγας Χρήστος,
Η ΑΕΚ έκανε το χρέος της και νίκησε 3-0 εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννενα. Όμως τα πράγματα για την "Ένωση" δεν ήρθανε όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα να επικρατεί ακόμη δυσαρέσκεια και άγχος. 

Τα αποτελέσματα των δύο αντιπάλων της, που μάχονται για την ευρωπαϊκή έξοδο, δεν ωφέλησαν την ΑΕΚ. Άρης και Παναθηναϊκός, πήρανε το διπλό σε Τούμπα και Καραϊσκάκη αντίστοιχα, κάνοντας το έργο της ΑΕΚ πιο δύσκολο. 

Η βαθμολογία των Play Off της Super League μέχρι στιγμής, διαμορφώνεται ως εξής: 

1. Ολυμπιακός 79
2. ΠΑΟΚ 60
3. Παναθηναϊκός 58
4. Άρης 56
5. ΑΕΚ 56 
6. Γιάννενα 46

Σενάρια "προκρισης" και εξαιρέσεις.

Η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει το Σάββατο στις 20:00 εκτός έδρας τον Άρη, ώστε να μπορέσει να "σκαρφαλώσει" στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να εξασφαλίσει μαθηματικά την έξοδο της στην Ευρώπη. Αν δεν επιτευχθεί αυτό, τα πράγματα για την ΑΕΚ δυσκολεύουν. 

Υπάρχει ωστόσο, ακόμη μια περίπτωση όπου αν εξελιχθούν έτσι τα αποτελέσματα, η "Ένωση" μπορεί να τερματίσει στην τέταρτη θέση. Αν το αποτέλεσμα λήξει ισόπαλο, η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της τον Ολυμπιακό και ο Άρης να ηττηθεί από τον ΠΑΣ Γιάννενα. 

Η "Ένωση" όμως, δεν πρέπει να αφήσει για ακόμη μια φορά την μοίρα της στην τύχη. Είναι ανάγκη να καταφέρει να φύγει με το διπλό από την Θεσσαλονίκη και να ξεκαθαρίσει η ευρωπαϊκή της έξοδος. Αν επιτευχθεί αυτό, τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι εντελώς αδιάφορα για εκείνη.



Αν είσαι λάτρης της ελληνικής μουσικής, συντονίσου στο Master Music Radio και άκου μόνο επιτυχίες!  https://mastermusicradio.radio12345.com/




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο