ΑΕΚ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ: ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ "ΤΕΛΙΚΟΣ"


ΑΠΟΨΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ "ΤΕΛΙΚΟΣ" ΤΟΥ ΟΑΚΑ - ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ, ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ.

Γράφει ο Μίγας Χρήστος:
Σήμερα η "Ένωση" καλείται να αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Πας Γιάννινα στις 19:30, για την 8η αγωνιστική των play off της Super League.

Άγχος επικρατεί στον κόσμο της ΑΕΚ, στην διοίκηση αλλά και στην ομάδα, για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στους Ζωσιμάδες, καθώς θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την έξοδο της Ένωσης στην Ευρώπη. 

Πώς η ΑΕΚ θα καταφέρει να βγεί Ευρώπη;

Μόλις τρείς αγωνιστικές μένουν για την λήξη της φετινής σεζόν και η ΑΕΚ είναι αμφίβολο αν καταφέρει να εξασφαλίσει την κατάλληλη κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα της Super League, ώστε να μπορέσει να συμμετέχει στα προκριματικά του Uefa Conference League. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 5η θέση, πίσω από τον 4ο Άρη και τον 3ο Παναθηναϊκό. Η διαφορά του 5ου και του 4ου από τον 3ο, είναι στους 2 βαθμούς. Με μια νίκη η ΑΕΚ μπορεί να βρεθεί στην 3η θέση.

Για να επιτευχθεί η ευρωπαϊκή έξοδος, η "Ένωση" πρέπει να τερματίσει στην 4η ή 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μαθηματικά, η ΑΕΚ καλείται να κερδίσει τα επόμενα και τελευταία τρία δύσκολα παιχνίδια, για να πραγματοποιηθεί το δύσκολο φετινό όνειρο, αυτό της ευρωπαϊκής εξόδου.

Ποιοί θα απουσιάζουν από το σημερινό παιχνίδι;

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Πας Γιάννινα με τις γνωστές σοβαρές απουσίες. Δεν είναι άλλες απ' τον Σέρχιο Αραούχο, Ογκνιεν Βράνιες, Αντρέ Σιμόες και Ντάρκο Γιέβτιτς.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα έχει στην διάθεση του τους: Τσιντώτα, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνα, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλα, Σιμάνσκι, Λε ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλο, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ και Τάνκοβιτς.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο