ΑΠΟΨΕ Ο "ΤΕΛΙΚΟΣ" ΤΟΥ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ






ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

Γράφει ο Μίγας Χρήστος, 

Αρης και ΑΕΚ δίνουν σήμερα τον μεγάλο "τελικό" στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την 9η αγωνιστική των Play Off της Super League. Οι Θεσσαλονικείς, υποδέχονται την "Ένωση" στις 20:00, σε ένα γεμάτο από κόσμο Χαριλάου όπως φαίνεται, για την διεξαγωγή του κρισιμότερου φετινού παιχνιδιού και για τις δύο ομάδες.

Η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη, αν θέλει βέβαια να αγωνιστεί στα προκριματικά του Uefa Europa Conference League, να πάρει την νίκη στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Και οι δύο ομάδες θα μπουν με την ίδια θέληση και "δίψα" για την νίκη του παιχνιδιού, καθώς βρίσκονται στην ίδια βαθμολογική κατάταξη, με 56 βαθμούς. Αν επιτευχθεί αυτό, το τελευταίο παιχνίδι για τους "κιτρινόμαυρους", αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι εντελώς αδιάφορο.

Οι απουσίες τις ΑΕΚ και η μεγάλη έκπληξη

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί κόντρα στον Άρη με τις μεγάλες γνωστές απουσίες. Θα απουσιάζουν οι Βράνιες, Γιέβτιτς και Σιμόες αλλά στην αποστολή θα βρίσκεται ο τραυματισμένος Αραούχο. Ο Αργεντίνος σέντερ φορ, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ζήτησε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, να παρεβρεθεί στο σημερινό μεγάλο παιχνίδι. 

Ο διαιτητής του αγώνα

Η ΚΕΔ όρισε ξένο διαιτητή για το σημερινό "τελικό" και μάλιστα γνώριμο για τις δύο ομάδες. Ο 43χρονος Σκωτσέζος Ρόμπερτ Μάντεν, είναι αυτός που θα διευθύνει το σημερινό μεγάλο παιχνίδι του <<Βικελίδης>>. Για βοηθούς του θα έχει τους ΜάκΛέοντ και Ρούμ, ενώ στο VAR ορίστηκε ο Πορτογάλος Μέλ. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει και το παιχνίδι του ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ - Άρη, όπου η ομάδα μας είχε ηττηθεί με σκορ 1-2. Τα παράπονα απ' τη μεριά των "κιτρινόμαυρων" ήταν πολλά.



Η "Ένωση" οφείλει να πάρει το διπλό κόντρα στον Άρη και να κατάφερε το ακατόρθωτο. Οι παίκτες να αποδείξουν σε κόσμο, διοίκηση αλλά και στους εαυτούς τους, πως πραγματικά αξίζουν πολλά παραπάνω.



Αν είσαι λάτρης της ελληνικής μουσικής, συντονίσου στο Master Music Radio και άκου μόνο επιτυχίες! https://mastermusicradio.radio12345.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο