ΒΡΑΝΙΕΣ: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ 2021-22

ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΡΑΝΙΕΣ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ο Ognjen Vranjes, αγαπητός στον κόσμο της ΑΕΚ, επέστρεψε για ακόμη μια φορά στην ομάδα, το περασμένο καλοκαίρι. Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός, ήρθε την περσινή σεζόν, υποσχόμενος πολλά. Με την ΑΕΚ υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 χρόνια, με απολαβές 500.000 € το χρόνο. Η χρονιά για τον ίδιο και τους περισσότερους νέους παίκτες, δε κύλησε με τον καλύτερο τρόπο. Τα παράπονα από την διοίκηση και τον κόσμο είναι δικαιολογημένα, καθώς ο Ognjen Vranjes δεν έχει κάνει χειρότερη χρονιά με την φανέλα της ΑΕΚ. 

Δε γίνεται να παραβλέψουμε τα πειθαρχικά παραπτώματα του Βόσνιου και τις εντάσεις που προκαλεί εντός της ομάδας, όπως ακούγεται. Το κερασάκι στην τούρτα, ηταν οι τελευταίες ειδήσεις που κυκλοφόρησαν, πως ο Ognjen Vranjes, συμμετείχε σε καυγά έξω από κέντρο διασκέδασης στην πατρίδα του. Η ΑΕΚ άμεσα ζήτησε εξηγήσεις από τον ίδιο.

Με τον ερχομό του νέου προπονητή, Ματίας Αλμέιδα, είναι σίγουρο πως θα αλλάξουν πολλά πρόσωπα στην ομάδα. Ένα εξ αυτών είναι και ο Ognjen Vranjes, όπως προκύπτει πάντα από το ρεπορτάζ. Η ΑΕΚ ψάχνει στόπερ, τα οποία θα της δώσουν πρωτάθλημα και αν κρίνουμε από τα συνολικά στατιστικά του Βόσνιου στην "Ένωση", δεν είναι αυτός που μπορεί να το κάνει. 

Ας μη παραλείψουμε, πως ο Ματίας Αλμέιδα, τόνισε στην διοίκηση, ότι δεν θέλει να πάρει στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία, παίκτες οι οποίοι δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Στατιστικά κανονικής διάρκειας 2021-22
Ο Ognjen Vranjes, έπαιξε 1.821' λεπτά με την φανέλα της ΑΕΚ, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τελικές προσπάθειες 12
Γκολ 3
Ασίστ 0
Κεφαλιές 10
Γεμίσματα 5 
Εύστοχα γεμίσματα 2 
Πάσες 40
Λάθη 43
Αποκρούσεις 6
Κλεψίματα 31
Φάουλ κατά 27
Κίτρινες κάρτες 7
Αποβολές 

Συνολικά στατιστικά με την φανέλα της ΑΕΚ 
Αγώνες 76
Χρόνος 7037
Γκολ 9
Τελικές προσπάθειες 37
Ασιστ 0
Πάσες 229
Λάθη 185
Φάουλ υπέρ 95
Φάουλ κατά 110
Κίτρινες κάρτες 33
Κόκκινες κάρτες 1
Αποβολές 3

Ο Ματίας Αλμέιδα, δεν βρίσκει στον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε για το βασικό στόπερ της ΑΕΚ. Για αυτό τον λόγο, θα προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση ενός άλλου καλύτερου παίκτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο