ΑΕΚ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΕΙΔΑ

Γράφει ο Μίγας Χρήστος,

Τις τελευταίες ημέρες, όλο ένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για συγκεκριμένους παίκτες. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές μάλιστα, είναι γνωστοί του Ματίας Αλμέιδα. Κάποιοι εξ αυτών προτάθηκαν, αλλά η "Ένωση" δεν ασχολείται με τις περιπτώσεις τους, διότι, είτε δεν αγωνίζονται σε θέσεις όπου η ομάδα έχει θέσει προτεραιότητα να κλείσει άμεσα παίκτη, είτε δεν διαθέτουν τα χαρακτηριστικά που ζητά ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντίνος προπονητής τόνισε, πως μέχρι η ΑΕΚ να ταξιδέψει στην Ολλανδία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το 90% των μεταγραφών. Αυτό σημαίνει πως ο οργανισμός ΑΕΚ πρέπει να "τρέξει", με σκοπό να προλάβει να καλύψει τις βασικές ανάγκες της ομάδας, έως ότου ξεκινήσει η προετοιμασία.

Οι θέσεις που έχουν προτεραιότητα

Κουχάρσκι και Αλμέιδα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, έχουν επιλέξει να κλείσουν μέχρι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δύο στόπερ, ένα χαφ και ένα σέντερ φορ. Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ επικεντρώνεται σε παίκτες που έχουν συμβόλαιο με τις ομάδες τους και όχι σε ελεύθερους. Η αλήθεια είναι, πως η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον 10 μεταγραφές. Υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αν σκεφτεί κανείς ότι η ΑΕΚ δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, γίνεται ακόμη πιο εύκολο το μεταγραφικό της έργο, με σκοπό να κάνει σωστές κινήσεις και επιλογές.

Μέχρι στιγμής, η ομάδα κοιτάζει την περίπτωση του Ορμπελίν Πινέδα, με τον ίδιο να εξετάζει ζεστά την επιλογή της ΑΕΚ. Σπουδαίο ρόλο σε αυτή την υπόθεση παίζει και ο Ματίας Αλμέιδα. Η "Ένωση" επίσης ,όπως προείπαμε, ψάχνει δύο στόπερ, το ένα εξ αυτών να είναι αριστεροπόδαρο και ένα σέντερ φορ περιοχής, που να σκοράρει εύκολα.

Ποιοί δεν θα βρίσκονται στην προετοιμασία

Ο Ματίας Αλμέιδα ξεκαθάρισε πως παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονται από την διοίκηση, δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται στην προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα. Μέχρι στιγμής, εκτός ΑΕΚ φαίνεται να είναι οι: Σάκχοφ, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λε Ταλέκ, Ανσαριφάρντ, Βράνιες και Τάνκοβιτς. Οι Σιμόες και Σβάρνας, έχουν είδη αποχωρήσει. Αυτό που μένει, είναι να βρεθεί τρόπος για την λύση των συμβολαίων μερικών παικτών και σε αυτό ειδικεύεται ο Κουχάρσκι.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο