ΑΕΚ: ΜΑΝΤΑΛΟΣ


Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙ

Αδιαμφισβήτητα, ο Πέτρος Μάνταλος, αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία της ΑΕΚ. Αυτό το αποδεικνύουν οι αριθμοί και οι τίτλοι.

Κάθε επιτυχία, αλλά και κάθε αποτυχία, καταλογίζεται στον ίδιο, καθώς θεωρείται από τον κόσμο, υπεύθυνος για τα αποτελέσματα που φέρνει η "Ένωση". 

Μετά από τις δύο επιτυχημένες σεζόν, 2016-17 και 2017-18, η ΑΕΚ έπαψε να θυμίζει τον παλιό της καλό εαυτό. Οι κακές σεζόν, "χρεώθηκαν" όλες στον αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο. Ο ίδιος μάλιστα, μέχρι και στις πρόσφατες δηλώσεις του, δείχνει πεπεισμένος, πως ευθύνεται αυτός για την κάθοδο της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Εξάλλου, για να λέμε την αλήθεια, ο αρχηγός της ΑΕΚ, ποτέ δεν κρύφτηκε. 

Από το καλοκαίρι του 2014, ο Πέτρος Μάνταλος ανήκει στο δυναμικό της "Ένωσης". Στις 19 Οκτωβρίου του 2014, συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ, κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης. Στις 17 Μαίου του 2016, βοήθησε την ΑΕΚ να επιστρέψει πίσω στους τίτλους, κατακτώντας το κύπελλο Ελλάδος, αφού κατάφερε να κερδίσει τον Ολυμπιακό με σκόρ 2-1, με το πρώτο γκολ μάλιστα, να το πετυχαίνει ο ίδιος. 

Η επόμενη χρονιά για την ΑΕΚ, ήταν σημαδιακή. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε για ακόμη μια φορά ο Πέτρος Μάνταλος. Η "Ένωση", έπειτα από 24 ολόκληρα χρόνια, κατακτά το πρωτάθλημα Ελλάδος και παίρνει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. 

Έτυχε η ομάδα να κάνει τρείς αποτυχημένες σεζόν και έτσι οι περισσότεροι στράφηκαν εναντίον του Μάνταλου. Σήμερα, οι πλειοψηφία των οπαδών, προτιμά να απομακρυνθεί ο Πέτρος Μάνταλος από την ομάδα, ξεχνώντας όλα όσα έχει προσφέρει.

Ο 31χρονος Έλληνας διεθνής, έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το 2024. Σαφώς και πρέπει να μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ ως αρχηγός. Είναι ντροπή και ασέβεια προς αυτόν, η ΑΕΚ να "ακούσει" τα πικρά σχόλια του κόσμου και να τον απομακρύνει από την ομάδα. Δε θα του κάνει χατίρι ο πρόεδρος αν τον κρατήσει στην "Ένωση". Αντιθέτως, η ΑΕΚ θα αποτύχει παταγωδώς για ακόμη μια φορά αν απομακρύνει έναν παίκτη, ο οποίος μετρά σε 273 αγώνες 40 γκολ και 55 ασίστ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο