ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΦΡΑΝΣΟΝ


ΔΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΡΑΝΣΟΝ Ο ΑΛΜΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΑΥΡΗ" ΛΙΣΤΑ

Μέχρι στιγμής όσο αφορά στα μεταγραφικά και τους "διωγμούς" παικτών, έχουμε μια μεγάλη ανατροπή και δεν είναι άλλη από τον Αλεξάντερ Φράνσον.

Ο Σουηδός δεν πήρε λεπτά συμμετοχής στην ΑΕΚ και δικαιολογημένα έμεινε παραπονούμενος. Ο ίδιος είχε δηλώσει "δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελα η περιπέτεια στην ΑΕΚ - έχω συμβόλαιο έως το 2023", κάνοντας εμφανή την δυσαρέσκεια του. 

Ο Αλεξάντερ Φράνσον, ήρθε στην "Ένωση" τελευταία στιγμή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Το συμβόλαιο του λήγει το 2023 και οι ετήσιες απολαβές αγγίζουν τα 250.000€. Ένας παίκτης που δεν κρίθηκε από κόσμο και προπονητή, λόγω του ότι δεν είχε λεπτά συμμετοχής. Αυτή την ευκαιρία θα του την δώσει ο Ματίας Αλμέιδα, καθώς προτιμά να τον δει ο ίδιος και έπειτα να αποφασίσει αν ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού του.

Από την μια η ΑΕΚ δεν περίμενε να εξιλεωθεί με τον ερχομό του Σουηδού, αλλά από την άλλη δε θα έχανε απολύτως τίποτα αν του έδινε την ευκαιρία να αγωνιστεί. Η ΑΕΚ ήταν είδη χαμένη και εκτός τίτλων, οπότε έπρεπε να ξεκαθαρίσει το θέμα Φράνσον, δίνοντας του λεπτά συμμετοχής. Είδη, θα έπρεπε να είχαν αποφασίσει οι άνθρωποι της ομάδας αν θα παραμείνει ο Σουηδός και την νέα αγωνιστική σεζόν.

Εξάλλου δεν θα πάρει μεγάλο ρίσκο ο Αργεντίνος προπονητής. Το συμβόλαιο του όπως είπαμε, αγγίζει περίπου τις 250.000€ το χρόνο. Έτσι λοιπόν, είτε μείνει, είτε φύγει, δεν μας απασχολεί τόσο πολύ οικονομικά. 

Ο Σουηδός θα παραμείνει στην "Ένωση", θα προπονηθεί κανονικά με τους παίκτες που θα επιλέξει ο Ματίας Αλμέιδα να βρίσκονται στην προετοιμασία κι έτσι θα κρίνει αν πρέπει να μείνει ή να αποχωρήσει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο