ΑΕΚ


Η ΑΕΚ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΥΧΙΚΟ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΜΑΔΑ

Το γεγονός πως η ΑΕΚ "δένεται" συναισθηματικά με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της, τελικά της εχει κάνει μεγάλο κακό και αυτό γίνεται αντιληπτό στον αγωνιστικό χώρο. 

Τα λάθη που έχει κάνει η διοίκηση, εχουν στερήσει πολλές χαρές απο τον κόσμο της ΑΕΚ και αποδεικνύουν οτι οι άνθρωποι οι οποίοι εχουν πάρει αυτές τις αποφάσεις, βρίσκονται "καταλάθος" σε αυτα τα πόστα.

Ο Σιμόες δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ κι ετσι αποχώρησε ορθά από την ομάδα. Ένας απο τους παίκτες, που κόσμος και διοίκηση, είχαν γίνει "ένα" μαζί του. Σε αγωνιστικό επίπεδο είδαμε όμως, πως δεν μπορούσε να προσφέρει επιπλέον πράγματα στην ομάδα, με την απόδοση του να πέφτει κατακόρυφα την περασμένη σεζόν. Μια περίπτωση, όπου η ΑΕΚ απέφυγε ακόμη ενα λάθος, αυτό ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Με τον ερχομό του νέου προπονητή, Ματίας Αλμέιδα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι θα αποχωρήσουν τελικά απο την ομάδα. Ο ίδιος πάντως, ξεκαθάρισε στην διοίκηση, πως δεν επιθυμεί να δουλέψει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με παίκτες οι οποίοι δεν θα υπολογίζονται την επόμενη σεζόν. Εχει μελετήσει τα περσινά παιχνίδια της ομάδας και εχει κρίνει όσο μπορεί. Αυτό που περιμένει ειναι να κάνει κάποιες προπονήσεις κι έτσι να αποφασίσει ποιοί θα μείνουν και ποιοί θα φύγουν.

Η ΑΕΚ της "Αγίας Σοφίας", πρέπει να σταματήσει να κάνει ψυχικό και να κρατά παίκτες οι οποίοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, μόνο και μόνο επειδή υπάρχει συναισθηματικό "δέσιμο". Για αυτό τον λόγο, πρέπει να παρθούν άμεσα αποφάσεις, οι παίκτες να αξιολογηθούν σωστά και όποιοι δεν μπορούν να φτάσουν την ΑΕΚ στην κορυφή ας αποχωρήσουν. 

Και η ΑΕΚ απ'ότι φαίνεται, σταματά να κάνει ψυχικό. Είδη στην πόρτα εξόδου βρίσκονται οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ογκνιεν Βράνιες, καθώς δεν υπολογίζονται καθόλου από τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Στράτος Σβάρνας αποχώρησε με δανεισμό στην Ρακόβ και σειρά έχουν οι επόμενοι. Ο Μιχάλης Μπακάκης επίσης, αναζητεί κι αυτός ομάδα, όπως ο Παναγιώτης Τσιντώτας και ο Νταμιάν Λε Ταλέκ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο