ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ''ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ'' ΣΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Γράφει ο Μίγας Χρήστος,
Πλέον ελάχιστες ημέρες μείνανε για την επιστροφή της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια. Οι εργασίες τον τελευταίο καιρό, "τρέχουν'' πολύ γρήγορα, καθώς, είναι ευχής έργον, η ομάδα να δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα στις 28 Αυγούστου στην ''Αγία Σοφία - Opap Arena''. Τα έργα εντός, αλλά και εκτός του γηπέδου, έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν και δεν είναι αυτά στην ουσία που μπορεί να καθυστερήσουν την είσοδο της ομάδας σε αυτό. 

Το ''πρόβλημα'', εντοπίζεται στις απαραίτητες άδειες που χρειάζεται να δοθούν, ώστε το ''όνειρο'' της 28ης Αυγούστου, να γίνει πραγματικότητα. Οι άδειες, στο σύνολό τους είναι τρείς. Αστυνομία, Πυροσβεστική, αλλά και η Περιφέρεια Αττικής, πρέπει να δώσουν το ''πράσινο φώς'', για να μπορέσει η Ένωση να παίξει απο το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αν καθυστερήσουν να βγούν οι απαραίτητες άδειες και η ομάδα δεν προλάβει να αγωνιστεί στο νέο της γήπεδο στο παιχνίδι με τον Βόλο, δεν τίθεται κανένα απολύτως πρόβλημα με τα εισιτήρια διαρκείας, καθώς, δεύτερη έδρα της ΑΕΚ, είναι το Ολυμπιακό στάδιο.

Δεν είναι καθόλου σίγουρο πως η ομάδα θα προλάβει να δώσει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ημερομηνία της 28ης Αυγούστου, έχει συνδυαστεί με την είσοδο της ΑΕΚ στην ''Αγία Σοφία'', γιατί στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ, στο παιχνίδι ''ΑΕΚ - Βόλος'', αναγράφεται ως έδρα η Opap Arena. Αυτό δεν σημαίνει οτι η ομάδα θα αγωνιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια την συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά αυτό δηλώνει πως η πρώτη έδρα της ΑΕΚ απο εδώ και στο εξής θα είναι η Opap Arena, ασχέτως αν γίνει ή δεν γίνει το πρώτο παιχνίδι στην ''Αγία Σοφία''.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο