ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ Ο ΜΙΣΕΛΕΝ - ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΡΝΤΟ


Γράφει ο Μίγας Χρήστος,

Ο Κλεμαν Μισελεν φαίνεται πως τα έχει βρεί σε όλα με την γαλλική Μπορντό και μένουν μόνο τα τυπικά ώστε να τελειώσει η μεταγραφή του, με την ΑΕΚ να είναι σύμφωνη για την παραχώρηση του παίκτη, χωρίς να βάζει απολύτως κανένα εμπόδιο στο μέλλον του Γάλλου, εφόσον δεν υπολογίζεται από τον Ματίας Αλμέιδα.

Με ανάρτησή του στα social media, κρατώντας μια βαλίτσα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, επιβεβαίωσε τις φήμες περί μετακόμισής του στην πατρίδα του, για λογαριασμό της Μπορντό.

Ο δανεισμός και η οψιόν αγοράς

Η ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα με τους Γάλλους και παραχωρεί εν τέλει τον Κλεμαν Μισελέν με την μορφή δανεισμού. Η οψιόν αγοράς θα αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ και αν η Μπορντό επιθυμεί να τον κρατήσει, θα είναι υποχρεωμένη να καταβάλει αυτό το ποσό. Διαφοροποιούνται όμως τα δεδομένα, βάσει της κατηγορίας που θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν η γαλλική ομάδα. Προς το παρόν, βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει, πως αν δεν ανέβουν στην League 1 την επόμενη σεζόν, πολυ δύσκολα θα καταβάλουν το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για την αγορά του. Διαφορετικά, αν η Μπορντό επιστέψει ξανά στην πρώτη κατηγορία, τότε ίσως η οψιόν αγοράς που θα καταβάλουν οι Γάλλοι, να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο