AEK BC: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ


Γράφει η Τατιάνα Χατζημανώλη,

Ολοκληρώθηκε σήμερα (23/8) η πρώτη προπόνηση της σεζόν για την ΑΕΚ, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, με την παρουσία των Παπαδάκη, Μάντζαρη, Οκεκουόγεν και Ουαμπά.

Ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία της ΑΕΚ. Η «Βασίλισσα», παρά τις αριθμητικές απώλειές της, κατάφερε να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση της ομάδας στο «Σπίτι» της.

Να σημειωθεί πως τα περισσότερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ δεν παραβρέθηκαν στην σημερινή προπόνηση, αφού αγωνίζονται με τις εθνικές τους ομάδες. Οι μόνοι παίκτες που κατάφεραν να παραβρεθούν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων ήταν οι Κένυ Γουίλιαμς και Κάμερον ΜακΓκρίφ, οι οποίοι ήρθαν στην Αθήνα πριν λίγες ημέρες για να ενσωματωθούν και επίσημα στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Ενώ, από τους περσινούς παίκτες, στην προπόνηση δεν εμφανίστηκε και ο Δημήτρης Φλιώνης, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στο στάδιο ανάρρωσης από τον τραυματισμό του.

Η «πληγωμένη» ομάδα του Ηλία Καντζούρη, ωστόσο, κατάφερε να ολοκληρώσει την πρώτη της προπόνηση με επιτυχία, καθώς τις κενές θέσεις αντικατέστησαν οι Κώστας Παπαδάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Νίκος Οκεκουόγεν και Κριστ Ουαμπά. Όπως είχαμε πει, οι παραπάνω αθλητές παρουσιάστηκαν μόνο για να βοηθήσουν να πραγματοποιηθεί η σημερινή προπόνηση, ενώ όποιοι από αυτούς ικανοποιήσουν τα γούστα του Έλληνα προπονητή, η «Βασίλισσα» θα προχωρήσει στην απόκτησή τους.

Να υπενθυμίσουμε πως η ΑΕΚ αναζητά την απόκτηση ενός ακόμα ξένου για να ολοκληρωθεί η εξάδα, και 1+1 Έλληνες γκαρντ, ωστέ να αντικατασταθεί προσωρινά ο Δημήτρης Φλιώνης και να μην υπάρξουν περαιτέρω απουσίες κατά την διάρκεια της σεζόν. Διάφορες πηγές, πάντως, μας ενημερώνουν πως ο έκτος ξένος που ψάχνει η ΑΕΚ δεν είναι ο Οκεκουόγεν ή ο Ουαμπά, πράγμα που σημαίνει πως η «Βασίλισσα» στρέφεται σε έναν πιο έμπειρο και ποιοτικό παίκτη για να κλείσει το ροστερ της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο