ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΡΝΤΟ Ο ΜΙΣΕΛΕΝ - ΣΥΜΦΩΝΗ Η ΑΕΚ


Γράφει ο Μίγας Χρήστος,

Η Γαλλική Μπορντό, φαίνεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ, για την απόκτηση του Κλεμάν Μισελέν. Ο Γάλλος δεξιός μπάκ, μετακόμισε στην Ελλάδα για την ένωση το περασμένο καλοκαίρι, χώρις να αφήσει καλές εντυπώσεις. Τρείς προπονητές πέρασαν την περασμένη σεζόν απο τον πάγκο της ομάδας, ωστόσο, κανένας απο αυτούς δεν έμεινε ευχαριστημένος απο τον ίδιο.

Όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο (διάβασε εδώ), ο Αργεντίνος προπονητής της ένωσης, Ματίας Αλμέιδα, δεν έχει πειστεί καθόλου απο τον Κλεμάν Μισελέν, με αποτέλεσμα να επιθυμεί την απόκτηση ενός άλλου δεξιού μπάκ.

Οι δύο πλευρές, όπως φαίνεται, ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση του Κλεμάν Μισελέν, με την μορφή δανεισμού, η οποία περιλαμβάνει υποχρεωτική οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι. Η Μπορντό, αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του Γαλλικού πρωταθλήματος, Ligue 2 και αυτό σημαίνει, πως αν ανέβουν ξανά στην πρώτη κατηγορία, είναι πολύ πιθανό, η οψιόν αγοράς που θα καταβάλουν στην ΑΕΚ, να είναι πολύ μεγαλύτερη απο αυτή που δώσουν αν παραμείνουν εν τέλει στην Ligue 2.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο