ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Η ΑΕΚ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 3/3 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ


Γράφει ο Μίγας Χρήστος,

Η ΑΕΚ πέρασε επιτυχώς το πρώτο επίσημο τέστ, κάνοντας σχετικά μια αρκετά καλή εμφάνιση, νικώντας 0-3 την Λαμία, με σκόρερ τους Σέρχιο Αραούχο και Ορμπελίν Πινέδα. Ο Αργεντίνος έστειλε την μπάλα δύο φορές στα δίχτυα, ενώ ο Μεξικανός πέτυχε (ξανά) ένα απίστευτο γκόλ έξω απο την μεγάλη περιοχή έχοντας μάλιστα και μια ασίστ στο πρώτο γκόλ του Σέρχιο Αραούχο.

Η δεύτερη αγωνιστική, πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, δεν θα γίνει δυστυχώς στην ''Αγία Σοφία - OPAP ARENA'' 'οπως όλοι περιμέναμε, αλλά στην Ριζούπολη, με την παρουσία κόσμου. Η Ένωση αυτή την φορά αντιμετωπίζει ένα δυνατό Βόλο, που μεσοεπιθετικά είναι αρκετά καλός, αλλά υστερεί αμυντικά. Την τρίτη αγωνιστική η ΑΕΚ υποδέχεται ξανά εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννενα, ελπίζοντας μέχρι τότε να έχουν ολοκληρωθεί οι υπόλοιπες μεταγραφές και να προσαρμοστούν στο ρόστερ.

Το πρώτο ντέρμπυ της ΑΕΚ, είναι προγραμματισμένο την τέταρτη αγωνιστική εκτός έδρας στην Λεωφόρο, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκο. Η Ένωση είναι υποχρεωμένη να κάνει το 3/3 μέχρι την τέταρτη αγωνιστική, περισσότερο για λόγους ψυχολογίας. Έως τότε, μεσολαβεί διακοπή δύο εβδομάδων, κάτι που σημαίνει, πως ο Ματίας Αλμέιδα θα μπορέσει να δουλέψει αρκετά με τους ποδοσφαιριστές του και να τους  προετοιμάσει κατάλληλα για το πρώτο κρίσιμο ντέρμπυ της ΑΕΚ, το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο για την πορεία των κιτρινόμαυρων.

Η ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ξεκίνησε αρκετά καλά την σεζόν, νικώντας 3-0 εντός έδρας τον Ιωνικό, αλλά στην πορεία τα αποτελέσματα για την Ένωση δεν ήρθαν όπως θα ήθελε. Την δεύτερη αγωνιστική, ακολούθησε ισοπαλία ''ΣΟΚ'' για την ΑΕΚ εκτός έδρας με τον ΟΦΗ αφου οι δύο ομάδες έμειναν στο 3-3, έπειτα απο ανατροπή των κρητικών μέσα σε 13 λεπτά, νίκη την τρίτη αγωνιστική κόντρα στην Λαμία και ήττα στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας με σκόρ 2-0.

Η Ένωση έχει το δικαίωμα να ελπίζει σε κάτι πολύ καλύτερο αυτή την σεζόν, καθώς έχουν γίνει εξαιρετικές μεταγραφικές κινήσεις μέχρι στιγμής, η φιλοσοφία του προπονητή δείχνει δίψα για τίτλους και το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί χιλίαδες φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι θα πανηγυρίσουν πολλές επιτυχίες της ομάδας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο