ΑΕΚ ΒC: ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ 6ο ΞΕΝΟ - 2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ


Γράφει η Τατιάνα Χατζημανώλη,

Η ΑΕΚ πάει να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα» και να κλείσει τον τελευταίο ξένο, θέλοντας να ολοκληρώσει την ενίσχυση του ρόστερ της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πληροφορίες μας λένε πως υπάρχουν δύο ονόματα στην λίστα της «Βασίλισσας», ενώ έχει διαρρεύσει μόνο ένα από αυτά.

Το όνομα του παίκτη που έχει διαρρεύσει φαίνεται να είναι αυτό του Τιμ Φρέιζερ. Ο 31χρονος (1 Νοεμβρίου, 1990) με ύψος 1,83μ έχει περάσει από εννιά ομάδες του ΝΒΑ, με αυτές να είναι κατά σειρά οι 76ers, Blazers, Pelicans, Wizards, Bucks, Pistons, Grizzlies, Magic και Cavaliers. Το 2015 βραβεύτηκε MVP της G-League με την φανέλα των Maine Red Claws, ενώ συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Παρόλο που το όνομα του 31χρονου είναι το μοναδικό που έχει βγει στην δημοσιότητα, πολλές πηγές υποστηρίζουν πως η ΑΕΚ «τείνει» προς μια άλλη περίπτωση, καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με τους δύο παίκτες, σε περίπτωση που οι άνθρωποι της ομάδας δεν φτάσουν σε συμφωνία με τον έναν από τους δύο πλέιμεϊκερ. Πάντως και οι δύο αθλητές φαίνεται να έχουν τα χαρακτηριστικά που αναζητά η ΑΕΚ για την τελευταία της προσθήκη.

Οι πληροφορίες είναι σχετικά «φρέσκιες» οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με λεπτομέρεια σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της ομάδας με τους δύο παίκτες, ή σε ποια περίπτωση θα καταλήξει. Οι δύο υποθέσεις είναι ανοιχτές και πολλά μπορούν να συμβούν.

Αναμένουμε εξελίξεις!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο